KAPCSOLATFŐOLDAL
 
     
   
 

HIHETETLEN: olyan villámgyors fogyasztószer, amely a tengerből jön. Ultrafogyasztó hatású tengeri algát tartalmaz, amely szempillantás alatt:
Eltünteti makacs kilóit Nem kívánatos centimétereitZsírlerakódásaitVisszatetsző gömbölydedségétHurkáit (dundi hasát)Szerelmi "fogóit" (csípőjén és derekán)régi, beékelődött naracsbőrét (a fenekén, a combján, a karján)
A LÁTVÁNYOS és végleges eredmények 100%-ban GARANTÁLTAK.

A összetétele víz, alga, 10%-os fukoxantin, 50 mg UNDARIA PINNATIPIDA

 

 

 
 
     
 
 

1 Azonnal megszűnteti az éhséget
2 Elégeti a kalóriákat
3 Leállítja a cukrokat
4 Könnyebbé teszi a táplálékokat
5 Eltünteti a zsírokat
6 Megsemmisíti a narancsbőrt
7 Levezeti és tisztítja a vért
8 Eltávolítja a vízfelesleget
9 Kitisztítja a zsírszöveteket
10 Újra kifeszíti és feszessé teszi a bőrt

FEDEZZE FEL A KYOTÓI GÉSÁK "EXPRESSZ" KARCSÚSÍTÁSI TITKÁT!"
A távol keleten minden gésa -t fogyaszt apró gyermekkora óta, hogy a különös helyzete által megkövetelt légiesen karcsú alakot megszerezze és megtartsa; ez a  különleges helyzet kényszeríti őket arra, hogy szépek és főleg nagyon karcsúak legyenek egész életükben.

 

 

 
 
     
   
 

Kérdés: A úgy is fogyaszt, ha az ember sokat eszik. Hogyan lehetséges ez?
Válasz: a cseppek egy aktív fogyasztó alapanyagairól ismert évezredes algának, a -nak a tiszta koncentrátuma: Ez az idők kezdetétől a japánok által éhség-megszűntető tulajdonságai miatt használt, kellemes ízű tengeri alga valódi zsírzabáló kincs, amely kitapétázza a gyomrát, blokkolja a kalóriákat és elpusztítja a zsírokat. Az egyetlen praktikus cseppbe sűrített a legGYORSABB és a legLÁTVÁNYOSABB súlyvesztést idézi elő, amelyet valaha is megfigyeltek természetes kezelésnél!

Kérdés: kinek készült a ?
Válasz: mindenkinek, akinek valódi túlsúlya van, és akinek legalább 5 vagy annál is több kilót le kell fogynia. A fogyás villámgyors és végleges. És mindez anélkül, hogy meg kellene vonnia magától bármit is, éhség és a legkisebb kimerítő tornagyakorlatok nélkül, és továbbra is azt fogyasztva, ami örömet okoz Önnek. A különlegesen erős "éhség-megszűntető" - zsírfaló és kalória-égető hatásai bizonyítottak és garantáltak. Ez egy zsírölő molekula, a fukoxantin jelenlétével magyarázható, amely olyan, valóságos belső és természetes zsírleszívást idéz elő, amely 100%-ban megszűnteti a koleszterint és a cellulitiszt. Ennek érdekében a nagyon gyorsan elégeti és megsemmisíti az Ön összes felesleges kilóját a 3 különböző típusú zsír megtámadásával: (a vér barna folyékony zsírjai, a szervek vastag sárga zsírjai és a régi pelyhes fehér zsírok, amelyek kipárnázzák a testet). Már az első hét után bizonyosan 8 kilót fogy. (Néhányan akár 12 kilót is fogynak).
Kérdés: hogyan lehetek bizonyos abban, hogy utána soha többé nem hízom meg ismét?
Válasz: a -val soha nem szed vissza egyetlen 1 grammot sem! Mint azok, akik -val fogytak le, Ön is ehet mindent, amit akar, anélkül, hogy valaha is újra meghízna.
Kérdés: a gyógyítja az elhízást?
Válasz: igen, és még a gyógyíthatatlannak ítélt eseteket is: az Egyesült Államokban a közel 250 kilós emberek, de a távol keleten is például a szumók, akik pályafutásuk végén közel 300 kilót nyomnak, visszanyerték alakjukat a -val, miközben továbbra is falánkan ettek. Ez azért nagyon könnyű, mert minden egyes csepp körülbelül 50%-kal növeli meg saját méretét, ha nagy pohár vízzel nyeljük le. A hat az Ön anyagcseréjére is, ami ennek a szernek TELJES és VÉGLEGES hatékonyságot biztosít.
 

 

 
 
     
   

MINDAZOK, AKIK KIPRÓBÁLTÁK A -T, BOLDOGOK, HOGY VÉGLEGESEN MEGSZABADULTAK FELESLEGES KILÓIKTÓL!

 

"Mindig farkaséhes voltam! Ráadásul nem tudok megállni. Tehát, amikor hallottam a J -ról beszélni, azonnal kipróbáltam: az eredmények rendkívüliek! A 175 kg-os hatalmas kövér ember, ki egyébből sem állt, mint pocakból, egy csepp zsír nélküli karcsú fiatalemberré változott: nincs többé egy gramm koleszterin sem! 96 kilós látványos súlyvesztés, miközben kedvenc hamburgereimet falom - ez csúcs! Remek formában vagyok. Sőt már kezdem látni altestemet is!" Walter W. - 62 éves Taxis

"Doktor Kino feltalálta a legjobb módszerét annak, hogy hogyan lehet gyorsan és radikálisan LEFOGYNI a kalóriák számolása - vagy sportolás nélkül... Én, aki egész alacsony vagyok a magam 1,50 m-es magasságommal és 98 kilómmal, soha nem képzeltem volna, hogy szexis és eszményi arányú legyek fürdőruhában a strandon! A fogyókúra-cseppek praktikusak, könnyűek és minden megszorítás nélküliek. 6 hét alatt megszereztem álmain testalkatát! Semmitől sem fosztottam meg magam, éppen ellenkezőleg, még többet "rágcsáltam", mint az szokásom volt, ... és lefogytam a felesleges kilóimat is! Csak úgy, anélkül, hogy rá gondoltam volna... Soha nem hittem volna, hogy ez lehetséges, és - mégis - működik" Karine P. - 33 éves Könyvelő

“Akar Ön "szupertop" formában lenni legközelebbi szerelmes randevúján? Íme az én karcsúság-titkom: a ! Végre egy csodás éhség-megszüntető szer ahhoz, hogy kedve szerint fogyjon, anélkül, hogy meg kellene fosztania magát az evéstől. Minden barátnőm kipróbálta. Őrület! Szempillantás alatt a nagy fenék elolvad, mint hó a napon... És megérkezünk a randevúra, halálian szexis, testhezálló kis farmerben. A pasiknak gyökeret ver a lábuk, durva! Érzékcsalódásnak vélik! Micsoda siker!..." Agathe R.  - 24 éves Egyetemista

“Három szülés egymás után: 5 éven belül akkora lettem, mint egy elefánt. Lehetetlen volt felöltözködnöm. Lehetetlen volt úgy bevásárolnom, hogy ne legyen erős szívdobogásom. Használtam a és valóban hihetetlen: minden hájam és öreg cellulitiszem eltűnt. Ismét rendkívüli alakra tettem szert! Most ismét viselhetem kedvenc ruháimat, és mindenki úgy látja, hogy 20 évvel megfiatalodtam, csodálatos." Véronique S. - 31 éves Háztartásbeli Családanya

“Az iskolában már Gömböcnek hívtak. Valójában mindig kövér voltam, meggyőződve arról, hogy azon, "születési elhízásban" szenvedők közé tartozom, akik arra vannak ítélve, hogy visszatetsző testben éljenek, mert mindenhol puffadtak. 14 évesen 79 kilót nyomtam. De amikor 47 évesen több mint 200 kiló voltam azt mondtam "állj". A nagy segítség volt számomra: már 32 kilót fogytam 10 hónap alatt, és súlyom továbbra is csökken! Az eredmények látványosak. Soha az életben nem éreztem magam ilyen jól, és mindenki látja a különbséget. Olyan boldog és derűs vagyok, mint még soha..." Yvon T. - 47 éves Kamionsofőr

 

 

 
 
     
   

Fehéren-feketén igazolom, hogy a használatával Önnek

1 - nem kell semmilyen erőfeszítést tennie
2 - nem kell fogyókúráznia
3 - egyetlen szokását sem kell megváltoztatnia
4 - és minél többet eszik, annál jobban fogy

Hogyan lehetséges ez? Elegendő mindössze naponta EGYETLEN 1 -t bevennie, hogy annak FOGYASZTÓ hatása automatikusan hasson 24 órán keresztül. Csupán néhány lépés elég 10 kg leadáshoz. HASZNÁLATI MÓD: A két fő étkezés előtt 25 cseppet folyadékban feloldva bevenni.
ÚJ GARANCIA 100% ELÉGEDETTSÉG VAGY PÉNZVISSZAFIZETÉS.
FONTOS: AZONNAL hagyja abba a termék szedését, ha túl sokat fogy.